Wednesday, April 24, 2013

Pikashoppailua

Pääsin eilen pitkästä aikaa kaupungille yksin pariksi tunniksi. Ostoslista oli pitkä ja budjetti rajallinen, mutta tulipa käytettyä sitten lahjakortteja samalla, niin ei ihan niin hirveän paljon mennyt rahaa. Yritin etsiä itselleni takkia, mistään ei oikein löytynyt; oli liian kallista tai koot loppuneet mieluisista. Dunnesilla oli aika paljon takkeja ja sieppasin vihreän hieman army-tyylisen takin hetken mielijohteesta. Oli vähän sellainen olo, että pakko ostaa, kun ei tiedä milloin pääsee seuraavan kerran shoppaileen. Miehen mielestä se oli liian army-tyylinen, mutta saa kelvata nyt, kun en ehdi/pääse kauheasti kauppoja kiertelemään. 

Tyttö sai viikonlopuksi kutsun Supernovaan (sisäleikkipaikka) naapurin serkun 3-vuotissyntymäpäiville. Ostoslistalla oli siis myös lahja 3-vuotiaalle pojalle, jonka olen nähnyt vain kerran ja joka kuulemma pitää Tuomas Veturista. Ostin sitten turvallisesti Tuomas Veturi palapelejä kolmen pakkauksen, kun en pojan muista kiinnostuksen kohteista tiennyt. Olipa yllättävän vaikeaa miettiä lahjaa tuon ikäiselle pojalle.

Toinen vauvoista sai myös GAP:in alesta 50% alennetun vedenpitävän takin ja H&M:lta tarttui mukaan nauhalliset hellehatut pojille. Toinen takki täytyy viela loytää ja jotain muuta kesätavaraa, muutama kiva body ainakin jne. Tyttö todennäköisesti saa taas niin paljon hyväkuntoisia kesävaatteita, ettei tarvitse ostaa edellisvuoden tapaan juurikaan mitään.

Tarttui mukaan kyllä muitakin tarpeellisia juttuja ja olisi pitänyt ostaa paljon muutakin, muttei aika riittänyt. Pitää varmaan alkaa harrastaa enemman online-shoppailua, mutta toisaalta jos kaupungille pääsisi useammin yksin tarttuisi mukaan helpommin kaikkea turhaakin. Pikashoppailulla saa karsittua kaikki turhat maleksinnat ja ostokset pois!

No comments:

Post a Comment