Tuesday, May 21, 2013

Ne koiranpennut



Kirjoitin aikaisemmin, että meille on syntymässä koiranpentuja. Näin todellakin kävi ja pennut ovat nyt lähes seitsemän viikkoa vanhoja ja valmiita luovutettaviksi viikon parin sisalla. Yhteensä syntyi viisi mustavalkoista nyyttiä ja isäksi paljastui melkoisen varmasti mummolan naapurin bordercollie. Pennut ovat siis springerspanielin ja bordercollien sekoituksia.




Koirat valtasivatkin meidän kodinhoitohuoneen muutamaksi viikoksi. Ulkovarastot eivät olleet tarpeeksi lämpimiä pennuille, joten pidimme niitä sisällä. Pennut saivat muuttaa emonsa kanssa koppiin parisen viikkoa sitten, kun alkoivat tunkea muualle taloon ja varsinkin kun emokoira alkoi tehdä tuhotöitä öisin. 

Tyttö on kaikkein innokkain koirien hoitaja. Hän haluaisi tällä hetkellä olla vain ulkona paijaamassa pentuja ja siellä ollessaan pennut seuraavat häntä kaikkialle. "Ihania vauvakoiria!"





Yhden pennuista pidämme itse ja loput lahjoitamme haluaville. Kaksi pentua on vielä kotia vailla, mutta eiköhän niillekin löydy paikka piakkoin.










No comments:

Post a Comment